streaming fails to start

Fixed and closed topics
Locked
sweddjen
User
Posts: 13
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:20 pm

streaming fails to start

Post by sweddjen » Tue Jul 07, 2009 8:22 pm

Hopefully this is the last issue I need to troubleshoot to get off the ground: When attempting to stream a song, my iTunes player loads the stream, however it won't start playing. It stays at 0:00. Happens both internally and externally.

Why might this be the case?

Thanks!

sweddjen
User
Posts: 13
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:20 pm

Re: streaming fails to start

Post by sweddjen » Fri Jul 10, 2009 12:21 am

I'm using iTunes on a mac here, btw. is there a better choice of mac software to use for streaming?

sweddjen
User
Posts: 13
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:20 pm

Re: streaming fails to start

Post by sweddjen » Fri Jul 10, 2009 5:49 pm

When I try to stream i get the message:
Unsupported query string
action=playlist&track_id=
Also when I download a track, it no matter what track I attempt to download, it prompts me to download the very first track in my library. The same one every time no matter what track I click.

User avatar
wbartels
netjukebox developer
Posts: 797
Joined: Thu Nov 04, 2004 3:12 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: streaming fails to start

Post by wbartels » Sat Jul 11, 2009 9:13 am

Streaming to iTunes should work.
Yesterday I have updated iTunes to the latest version on my old iMac and streaming did work.

There is another problem; track_id should look something like this:

Code: Select all

stream.php?action=playlist&track_id=b7308xuxgn_0ad049af
Witch version of netjukebox do you use?
Did the update complete?

sweddjen
User
Posts: 13
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:20 pm

Re: streaming fails to start

Post by sweddjen » Mon Jul 13, 2009 8:28 pm

Tried it again this morning. When I try to stream a track, iTunes loads it, the track title appears where it should, but then it stays right there at 0:00 and won't actually start playing.

sweddjen
User
Posts: 13
Joined: Fri Jul 03, 2009 9:20 pm

Re: streaming fails to start

Post by sweddjen » Thu Jul 23, 2009 6:29 pm

So if this is still an issue for me, could it possibly be xampp-related and not an issue with netjukebox? Kinda stuck here... I'm so close to having everything up and running, but my streams just won't start after iTunes opens it.

User avatar
wbartels
netjukebox developer
Posts: 797
Joined: Thu Nov 04, 2004 3:12 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: streaming fails to start

Post by wbartels » Thu Jul 23, 2009 7:09 pm

If you can give me a temporarily user account and your ip address / domain name I can see what is going wrong.
Send me a private message with the username, password etc.

CBrown519
User
Posts: 5
Joined: Fri Aug 06, 2010 8:30 pm

Re: streaming fails to start

Post by CBrown519 » Fri Aug 06, 2010 8:34 pm

Did you ever resolve this issue with iTunes streaming? If so, would you post the resolution steps? I am having exactly the same symptoms with my system as well. Thanks.

User avatar
wbartels
netjukebox developer
Posts: 797
Joined: Thu Nov 04, 2004 3:12 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: streaming fails to start

Post by wbartels » Sun Aug 07, 2011 1:11 am

iTunes works with the current netjukebox version.
Closed

Locked